Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Meld je nu aan voor het 9e bestuur van de RECG!

Sun New Board 2023

🏡 Sluit je aan bij het 9e Bestuur van de Real Estate Club Groningen, aanmelden is mogelijk via de volgende link 🏡

Ben je gepassioneerd over de dynamische wereld van het vastgoed? Heb je een visie voor het vormgeven van de toekomst van de club? Als dat het geval is, nodigen we je graag uit om met ons een spannende reis aan te gaan door je aan te melden voor het 9e Bestuur van de Real Estate Club Groningen (RECG). Als lid van het RECG-bestuur zul je ongeveer 8 uur per week aan de club besteden, waarbij je je vaardigheden en enthousiasme inzet in een van de volgende functies:

👔 Voorzitter: De voorzitter is verantwoordelijk voor het adequate beheer van de RECG. Effectieve samenwerking binnen het bestuur staat centraal in dit leiderschap, waarbij iedereen zijn taken goed uitvoert. Daarnaast onderhoudt de voorzitter externe contacten en is het aanspreekpunt voor de Adviesraad en de Raad van Toezicht.

📝 Secretaris: Het doel van de functie Secretaris & Studentenzaken is om de communicatie van en naar de stichting te stroomlijnen, evenals om studenten aan de stichting te koppelen. De rol van Secretaris & Studentenzaken is verantwoordelijk voor administratieve ondersteuning van de RECG.

💰 Penningmeester: Het doel van de penningmeester is om de financiële continuïteit van de RECG te waarborgen. De penningmeester houdt toezicht op de inkomsten en uitgaven van de stichting en zorgt voor standaardisatie in het budget. Het is de taak van de penningmeester om de financiële continuïteit van de Real Estate Club te waarborgen. De liquiditeit van de stichting staat centraal: de stichting moet te allen tijde aan haar verplichtingen kunnen voldoen.

🤝 Company Relations: Company relations is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de sponsorbasis van de RECG. Vanwege de diversiteit binnen de vastgoedwereld is het cruciaal dat het sponsorbestand de verschillende disciplines in het vastgoed weerspiegelt. Private ondernemingen zoals consultants, investeerders, ontwikkelaars, brancheverenigingen en overheidsinstanties behoren tot de te overwegen disciplines. Het doel van de functie is om de vastgoedindustrie te verbinden met studenten. Dit vereist het betrekken en behouden van interessante organisaties, zodat onze studenten mogelijk hun toekomstige werkgever kunnen ontmoeten door middel van de RECG.

🏢 Marketing: Sinds de oprichting van de stichting in 2016 is het essentieel voor de RECG om te blijven werken aan haar merksbekendheid. Logischerwijs zal een groot deel van het werk voor het bestuurslid dat de functie Marketing bekleedt, gericht zijn op dit algemene doel. Merksbekendheid heeft een tweeledig karakter: enerzijds moet de merksbekendheid onder studenten worden verbeterd, anderzijds moet worden gegarandeerd dat bedrijven goed bekend zijn met de RECG, waardoor het voor hun makkelijker is om bijvoorbeeld een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met de RECG.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een fantastisch team, je horizon te verbreden en je stempel te drukken op de vastgoedgemeenschap. Sluit je aan bij ons om de toekomst van het vastgoed in Groningen en verder vorm te geven!

Klaar om de volgende stap te zetten? Meld je nu aan!

📅 Deadline: Meld je aan vóór 14 oktober!

De deadline nadert snel, dus grijp nu deze kans. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met een van de huidige bestuursleden. Via e-mail zijn we te bereiken op board@recg.nl. Laten we samen de Real Estate Club Groningen naar een nieuw succesvol jaar leiden! 🌟

🏡 Sluit je aan bij het 9e Bestuur van de Real Estate Club Groningen, aanmelden is mogelijk via de volgende link 🏡

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top