Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

(Junior) Consultant Vastgoed en Economie | Brink

Brink Logo

(Junior) Consultant Vastgoed en Economie – Groningen, Rotterdam of Eindhoven

Binnen Brink werken enkele collega’s aan Brink Financial Structures. Vastgoed en economie vinden ze het mooiste dat er is. Tja. Sowieso, vastgoedpuzzels oplossen. Ze zijn er dol op. Het liefst zo complex mogelijk. Met vanzelfsprekend meerdere stakeholders, met uiteenlopende (financiële) belangen. Een lange tijdshorizon met onzekerheden en risico’s. En niet te vangen in een standaard oplossing. Dus niet gewoon een jaarrekening uitpluizen, maar kijken hoe het beter kan. Door investeringsruimte vrij te spelen, slimmer af te schrijven of voorzieningen te treffen.


Iets voor jou? We zoeken versterking, dus dit is je kans om je bij hen aan te sluiten!

Wat ga je doen?

Als (Junior) Consultant ga je onder andere aan slag met haalbaarheidsstudies van ontwikkelprojecten in de gebouwde omgeving. Je ontwikkelt professionele rekenmodellen om bijvoorbeeld de complete financiële huishouding van een organisatie te. En dan begint het: verbanden zien en leggen, structureren van geldstromen, optimaliseren van de financiën, investeringsplannen toetsen en modelleren, scenario’s voor activeren en afschrijven, kasstromen en balansen. Alles raakt elkaar, en het is de kunst dat te doorgronden en er mee te kunnen tweaken en sturen. Nee, misschien kun je het nog niet, maar dat leer je bij ons. Jij hebt echter wel de basis bagage en drive waarmee je deze uitdaging aan wilt en kunt gaan.

Elke dag werken wij bij Brink aan toonaangevende projecten binnen de gehele vastgoedketen voor zowel boeiende publieke als private opdrachtgevers. Het type opdrachten waar je aan werkt is hierdoor divers en varieert in grootte en complexiteit. Zo zijn wij het financieel strategische geweten voor de renovatie en uitbreiding van Paleis Het Loo. Maar ook bijvoorbeeld voor Gemeente Eindhoven, waar we € 10 miljoen hebben vrijgespeeld om extra ambities in de verduurzaming van de ambtelijke huisvesting waar te kunnen maken. Ook werken we op eigen initiatief aan een financieringsoplossing voor koopstarters. Zij willen wel kopen, maar door de hoge woningprijzen vissen ze vaak achter het net. Je werkt in projectteams, maar ook zelfstandig. 

Je krijgt daarbij uiteraard begeleiding en coaching van ervaren collega’s, waardoor je je snel kan ontwikkelen. Wij gaan er als projectteam altijd goed voor zitten met elkaar om een project succesvol van de grond te krijgen. Je staat er dus niet alleen voor!

Wil je hier meer over weten en een idee krijgen van andere projecten? Bel ons op! 

Wat kun je verwachten?

Brink biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde academische masteropleiding met bij voorkeur vastgoed en/of economie.
  • Ervaring is geen vereiste, maar wel een pré. 
  • Je hebt affiniteit met vastgoed- en gebiedsontwikkeling, maar ook met financiën en cijfers.
  • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, onderwerpen op een analytische manier te bekijken en hierover te rapporteren en communiceren.
  • Je bent eigenwijs, proactief en wilt jezelf verder ontwikkelen en werken in teams.

Waar wacht je nog op?

Solliciteer en stuur je CV en motivatiebrief naar a.hamakers@brink.nl. Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst even contact opnemen met Annemieke Hamakers, Recruiter,  op 010 237 02 63.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet ingegaan.

Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

Als jij je aansluit bij Brink zal je al snel merken dat je in het hart van de markt staat. De markt van bouw, infra en vastgoed. Samen met al jouw nieuwe collega’s van Software, Management / Advies en Financial Structures. Want bij Brink komt alles en iedereen samen. Zo breed als de markt van bouw, infra en vastgoed is, zo breed zijn ook onze opdrachtgevers vertegenwoordigd. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van landelijk tot lokaal. Brink voorziet hen binnen de gehele keten van advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Vanuit een integrale visie en aanpak.

Brink mag zich met softwarelabel Ibis marktleider noemen in Nederland. Softwareproducten die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Onze projectmanagers en consultants van Management en Advies staan bouw, infra en vastgoed bij van boardroom tot bouwplaats. Het hart gaat sneller kloppen als zij zich kunnen buigen over de meest complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Collega’s van Financial Structures adviseren én organiseren financiële structuren in projecten waarbij reguliere financiering door de markt niet zonder meer te verkrijgen valt. In zo’n situatie bedenken zij vaak hoe het wél kan. Met niet alledaagse oplossingen.

Categorie: Consultant
Types: Full Time
Locatie: Eindhoven Groningen Rotterdam
Organisatie: Brink
Sorry! This job has expired.
Back to top