Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

Junior Adviseur Strategische en Financiële vraagstukken | AT Osborne

Junior Adviseur Strategische en Financiële vraagstukken

Wil jij je binnen no-time ontwikkelen tot adviseur? Werk je graag aan ingewikkelde vraagstukken met een maatschappelijke impact, bij opdrachtgevers die ertoe doen? Lees dan snel meer over de functie van Junior Adviseur strategische en financiële vraagstukken.

Urban Matters, People Matter, dat is ons motto. AT Osborne helpt publieke opdrachtgevers om wezenlijk bij te dragen aan een gezonde samenleving, een duurzame leefomgeving en toekomstbestendige infrastructuur. Wij gaan voor een gezonde samenleving waaraan iedereen kan meedoen.

Als junior adviseur ben je onderdeel van ons vakgroep strategische- en financiële vraagstukken in de gezonde samenleving. Deze vakgroep werkt aan complexe én uitdagende opgaven in de zorg. Wij bieden ondersteuning bij de ontwikkeling van strategie en beleid en voeren (beleidsonderzoek) uit naar markt, doelgroepen en toekomstperspectieven. Onze aanpak is data gedreven en sterk georiënteerd op feiten: hoe zit de werkelijkheid in elkaar? Niet alleen vandaag, maar ook op lange termijn. Samen met onze opdrachtgevers verkennen we vanuit een robuuste strategie de inzet van schaarse middelen: gebouwen, technologie, geld én mensen. Samen met je collega’s in de vakgroep help je klanten om keuzes te maken die het succes van de organisatie op de korte én lange termijn mogelijk maken. Dat doen we altijd interactief, met collega’s, betrokkenen van onze opdrachtgevers en de stakeholders om hen heen. Voor ons is het proces minstens zo belangrijk als de uitkomst. Je gaat aan de slag met het maken van goede plannen die haalbaar én betaalbaar zijn. Van kernstrategie tot vastgoedplan en van HR-strategie tot business-case en financieringsplan.

Ervarend leren

AT Osborne biedt je als startend adviseur de kans om, naast het opdoen van inhoudelijke ervaring, aan je eigen ontwikkeling te werken tijdens ons Young Osborne Professional Programma (YOP). Dit is hét opleidingsprogramma van AT Osborne. Als YOP’er combineer je het werken aan diverse projecten met opleidingsdagen, zoals de basisvaardigheden van adviseren. Je krijgt een mentor die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching ontwikkel jij je razendsnel.

Wie zoeken wij?

Jíj bent een energieke HBO- of WO-student in de laatste fase van je studie of onlangs afgestudeerd. Je hebt affiniteit met de Gezondheidszorg en wordt enthousiast van de projecten die we doen. Daarnaast heb je interesse wiskundige vraagstukken en het ontwikkelen van slimme rekenmodellen. Je bent scherp, analytisch sterk, nieuwsgierig, ondernemend en assertief. Je hebt oog voor mensen en kan verbinden. Je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt. Je kunt goed over weg met softwareprogramma’s als Excel en Power-BI (pré).

You Matter

Wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid om je werk zelf in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt, met oog voor een goede work-life balance. Natuurlijk krijg je een mooi salaris, een leaseauto en/of een NS business card en ontvang je een laptop en telefoon van de zaak. Je krijgt de unieke kans om binnen no-time door te groeien naar adviseur, met uitstekende begeleiding en interessante trainingsdagen (YOP-programma). Naast hard werken vinden we plezier maken net zo belangrijk en zijn wij een hecht team! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Meer weten en solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze functie? Bel of mail dan met Michel van Rooyen. Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, kun je je CV en motivatie sturen aan recruitment@atosborne.nl o.v.v. ‘junior adviseur Strategische en financiële vraagstukken’.

Categorie: Adviseur
Types: Full Time
Locatie: Baarn
Organisatie: AT Osborne
Sorry! This job has expired.
Back to top