Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nieuw Bestuur gezocht!

Bestuur Gezocht Poster Homepage

This event has ended

Wil jij komend jaar vastgoed-gerelateerde activiteiten organiseren voor je medestudenten en jezelf op professioneel vlak ontwikkelen? Solliciteer dan naar een positie in het bestuur van de Real Estate Club Groningen! 

Solliciteren kan door uiterlijk 27 september 2020 je CV en motivatiebrief te verzenden naar board@recg.nl.

Mocht je deel gaan uitmaken van het zesde bestuur, dan zal het bestuursjaar lopen van midden november 2020 tot midden november 2021. Het bestuur vergadert één keer per week en is verantwoordelijk voor onder andere de organisatie van in-housedagen, kroegcolleges en borrels. Een bestuursjaar bij de RECG is een ultieme kans om naast de masteropleiding kennis te maken met het werkveld van het vastgoed. Voor komend bestuursjaar zijn wij op zoek naar de volgende vijf bestuursfuncties: 

  • Chairman: De voorzitter heeft eindverantwoordelijkheid voor alles wat er binnen het bestuur wordt georganiseerd. De voorzitter bereidt vergaderingen voor, neemt deel in faculteitsvergaderingen en controleert of de gestelde beleidsdoelen worden bereikt. 
  • Secretary & Student Relations: Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het notuleren tijdens vergaderingen en alle administratie van de Real Estate Club Groningen. Als Student Relations ben je ook verantwoordelijk voor al het contact met de studenten en onze nieuwsbrief. 
  • Treasurer: Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de Real Estate Club. Een goed verstand van boekhouding is een pre voor deze functie. Als penningmeester controleer je uitgaven en inkomsten en stel je contracten op voor onze sponsoren. 
  • Company Relations: Als Company Relations ben je verantwoordelijk voor al het contact tussen de Real Estate Club Groningen en onze sponsoren. Je beantwoordt de vragen van bedrijven, doet aan acquisitie en plant samen met de bedrijven onze activiteiten. 
  • Marketing: De functie marketing is verantwoordelijk voor alle promotie van onze activiteiten. Het beheer van de website en de social media valt onder deze functie. Ook ben je verantwoordelijk voor fysiek promotiemateriaal, zoals banners en boekjes. Ervaring met Adobe Photoshop en InDesign is geen vereiste, maar wel erg handig voor deze functie. 

Bekijk in onderstaande video waarom een bestuursjaar bij de Real Estate Club de moeite waard is. 

 

 

Back to top