Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Maak kennis met de Real Estate Club Groningen (RECG). Vanuit studenten en alumni van de masteropleiding Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen was er de wens om een eigen studievereniging op te richten, gericht op vastgoed. De vereniging heeft als doel om in vastgoed geïnteresseerde studenten, studenten van de  (pre) master Real Estate Studies en alumni in contact te brengen met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschap.

De stichting RECG is begin 2016 officieel opgericht. Het bestuur van de RECG organiseert talloze activiteiten, zoals in-housedagen, kroegcolleges en borrels. Al deze activiteiten zijn erop gericht om de jongste inzichten binnen het vakgebied van het vastgoed met elkaar te bediscussiëren en om studenten in contact te brengen met het werkveld. Academische studenten, alumni en professionals hebben via de Real Estate Club op het gebied van vastgoed een platform om praktijk en wetenschap bij elkaar te brengen.

Heb je interesse in onze activiteiten? Wil je meer kennis op doen in dit vakgebied of volg je een studie binnen het vastgoed? Houd deze website dan goed in de gaten! Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met de RECG? Neem dan contact op met het bestuur via board@recg.nl

Back to top