Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Als gewaardeerde alumnus van de Real Estate Club Groningen ben je een integraal onderdeel van een vooraanstaande gemeenschap van vastgoedprofessionals. Hieronder vind je informatie over hoe je betrokken kunt blijven bij onze vereniging, wat wij jou te bieden hebben en hoe je kunt bijdragen aan de groei en het succes van onze vereeniging.

Betrokken blijven

 • Jaarlijkse Alumni-evenementen: Deze evenementen bieden een uitstekende gelegenheid om te netwerken met oude vrienden en nieuwe contacten te leggen, en om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de vastgoedwereld.

 • Gastsprekers en Paneldiscussies: We nodigen regelmatig vooraanstaande sprekers uit de industrie uit. Als alumnus krijg je voorrang bij deze evenementen en heb je de kans om je kennis te vergroten.

Wat wij bieden

 • Netwerkmogelijkheden: Onze exclusieve netwerkevenementen brengen alumni samen met huidige studenten, docenten en industrieprofessionals.

 • Vacaturebank: Toegang tot een exclusieve vacaturebank met kansen in de vastgoedsector specifiek gericht op onze alumni.

 • Continu Onderwijs: Blijf op de hoogte met onze gespecialiseerde cursussen en workshops die zijn ontworpen om je carrière vooruit te helpen.

Bijdragen aan de Vereniging

 • Sponsorschap: Overweeg de vereniging te ondersteunen door sponsor te worden. Als sponsor profiteer je van exclusieve voordelen zoals naamsvermelding op onze evenementen en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.

 • Mentorprogramma: Geef je expertise door aan de volgende generatie door mentor te worden voor huidige studenten.

 • Vrijwilligen: Neem deel als vrijwilliger tijdens onze evenementen of seminars. Je bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil.

Blijf verbonden, blijf groeien

De Real Estate Club Groningen groeit met jou. We moedigen je aan om betrokken te blijven, je kennis te vergroten en te overwegen terug te geven aan de gemeenschap die je heeft gevormd. Samen bouwen we aan een sterkere toekomst voor de vastgoedsector!

Vragen of opmerkingen? 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  There are no events

  Onze Sponsoren en Partners

  Back to top