Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Over de RECG:
De Real Estate Club Groningen (RECG) werd in 2016 opgericht vanuit een sterke wens van studenten en
alumni van de masteropleiding Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Onze vereniging streeft ernaar om studenten met een interesse in vastgoed, (pre)masterstudenten van Real Estate Studies en onze gewaardeerde alumni samen te brengen met het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld.

Het bestuur van de RECG is actief betrokken bij het organiseren van diverse activiteiten zoals in-housedagen, kroegcolleges, borrels, en speciale evenementen waar bedrijven de kans krijgen om presentaties te geven met het oog op talentwerving. Deze evenementen hebben als doel om de nieuwste inzichten in de vastgoedsector te delen en te bespreken en om studenten een kans te bieden zich te verbinden met professionals uit het veld. Wij zijn trots op het platform dat we hebben gecreëerd, waar academische studenten, alumni en professionals samenkomen om theorie en praktijk te verbinden.

Waarom Sponsor Worden van de RECG?

  • Zichtbaarheid: Profiteer van de unieke kans om uw bedrijf te positioneren voor een nieuwe generatie vastgoedprofessionals. Uw logo en bedrijfsnaam worden prominent weergegeven op onze evenementen en online platforms.
  • Netwerken & Recruitment: Verkrijg directe toegang tot een pool van ambitieuze studenten, alumni en professionals. Onze evenementen zijn perfecte gelegenheden voor netwerken, talentwerving en het geven van bedrijfspresentaties om toekomstige werknemers te interesseren.
  • Investeren in Onderwijs: Uw bijdrage helpt ons om kwalitatief hoogstaande evenementen en activiteiten te organiseren, waardoor onze leden toegang krijgen tot de nieuwste inzichten en kansen in de vastgoedsector.

Hoe kunt u bijdragen?
Wij bieden een scala aan sponsorpakketten, ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu geïnteresseerd bent in het sponsoren van een specifiek evenement, een financiële bijdrage wilt leveren, of geïnteresseerd bent in een langdurige samenwerking, wij staan klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact op met onze Company Relations Martijn Huls via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we een blijvende impact hebben op de toekomst van de vastgoedsector en de professionals die deze vormgeven!

Back to top