Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

‘Bieden-vanaf-prijs leidt niet tot hogere opbrengst woning’

Artikel Joost Bouman

Het gebruik van de bieden-vanaf-prijs is niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningmarkt. Deze methode leidt echter niet tot een hogere verkoopopbrengst. Deze conclusie trekt Joost Bouman in zijn thesis, geschreven in samenwerking met de researchafdeling van Dynamis en makelaarsorganisatie Ooms. 

Joost Bouman heeft afgelopen zomer zijn master Real Estate Studies afgerond en zowel Dagblad van het Noorden als het Vastgoedjournaal hebben een artikel gewijd aan zijn onderzoek! Bekijk deze artikelen via onderstaande links:

Dagblad van het Noorden

Vastgoedjournaal

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top