Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

AT OSBORNE Online Inhouse Middag

AT OSBORNE Inhouse Middag

Online Inhouse middag AT Osborne (4 februari 2021)

Zit jij in de laatste fase van je Master studie en wil je meer weten over het advies vak? Meld je dan aan voor de online Inhouse middag van AT Osborne, op donderdag 4 februari.

Tijdens de Inhouse middag ervaar je een dag uit het leven van de consultants van AT Osborne. Je gaat aan de slag met een casus en vervolgens ontmoet je collega’s via een online meet-and-greet borrel. De unieke kans dus om op een laagdrempelige manier te oefenen met jouw kwaliteiten en je te oriënteren qua toekomstperspectief in de consultancy! Dit alles gebeurt in Microsoft Teams.

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daar met 150 professionals aan bij met duurzame oplossingen. De focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, gezonde samenleving en duurzame leefomgeving.

Als professional bij AT Osborne werk je aan bijzondere projecten met een grote impact. Impact op de directe leefomgeving en daarmee van belang voor de maatschappij. Projecten waar je trots op kunt zijn.

Wie ben jij?

Jíj bent een energieke WO-student in de laatste fase van je master en oriënterend naar je eerste baan. Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg of vastgoed en je volgt een bouwkundige of technische opleiding. Je wordt enthousiast van de projecten die we doen en bent maatschappelijk betrokken. Je bent scherp, analytisch sterk, nieuwsgierig, ondernemend en assertief. Je hebt oog voor mensen en kan verbinden. En je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt.

Ik wil erbij zijn!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan! (Inhouse middag | AT Osborne) Dit kan uiterlijk tot 22 januari 2021.

Back to top

Geef je op voor het evenement!