Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Brink | Empower Your Asset Data

Event Brink3

Online evenement Brink | Empower Your Asset Data

Beste student,

Het is bedroevend gesteld met de kwaliteit van data over bestaande assets. Data die de basis vormt voor inzicht in de kwaliteit van de bestaande voorraad en het maken van juiste keuzes. Het goede nieuws: de kwaliteit van de asset data is snel te verbeteren en te verrijken met onder meer beeldherkenning, algoritmes en openbare data.

Hoe verbeter je datakwaliteit en wat kan je ermee? Adriaan Visser (directievoorzitter Brink) presenteert en modereert het gesprek aan tafel met een diversiteit aan gasten. Wat je kunt verwachten: inspiratie uit de Agri-sector, reflectie vanuit de publieke sector en concrete technische toepassingen vanuit startups. Aan tafel komen we tot een menukaart om je data op orde te brengen en klaar te maken voor technologische vooruitgang. 

Brink nodigt je van harte uit voor dit evenement! Nieuwsgierig? Volg het gesprek aan tafel en stel live jouw vragen tijdens ons online event “Empower Your Asset Data” op dinsdag 3 november aanstaande. Meer informatie en een aanmeldlink is te vinden via deze link

Back to top

Geef je op voor het evenement!