Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

FRESH Students & RECG | Datadag

FRESH Students & RECG - Datadag

Vind jij de datakant van vastgoed ontzettend interessant of wil je er juist graag kennis mee maken? Schrijf je dan snel in voor de FRESH Students & RECG Datadag! Dit is de ideale kans om alvast een kijkje in de keuken te nemen bij de voorlopers in deze sector. Drie deelnemende bedrijven die we alvast bekend mogen maken zijn NSIVastgoeddata en Real Capital Analytics! De andere deelnemende partijen zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Bij de datadag komen verschillende onderwerpen aan bod:

  1. Een analyse van de impact van corona op de vastgoedmarkt in Europa
  2. Toepassingen van data door corporates om strategische keuzes te maken
  3. Informatie over de manier waarop data in toenemende mate een rol gaat spelen bij de strategische keuzes en investeringen.

Dit evenement zal online plaatsvinden op vrijdag 26 februari. Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar bij dit evenement, schrijf je dus snel in want vol = vol! Schrijf je snel in via https://www.stichtingfresh.nl/evenementen/datadag/

Twitter feed is not available at the moment.

Twitter feed is not available at the moment.

Over de Real Estate Club Groningen

De Real Estate Club Groningen werd in 2016 opgericht en heeft als doel een brug te slaan tussen academische studenten, alumni en bedrijven in de vastgoedwereld. Voor studenten organiseren wij gedurende het gehele jaar activiteiten zoals in-housedagen, kroegcolleges en lezingen.

Contact informatie

Real Estate Club Groningen
E-mail: board@recg.nl
Postbus 800
9700 AV Groningen
KvK nummer: 65359755
Onderwerp: Stichting Real Estate Club

Back to top

Geef je op voor het evenement!