Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

HEVO Kroegcollege

Sun Hevo 17 Oktober

Meld je nu aan voor het Kroegcollege met HEVO!

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van duurzame huisvesting en hoe dit ons dagelijks leven beïnvloedt? Doe met ons mee voor een spannende avond om duurzaam vastgoed te ontdekken met HEVO, de experts in Nederland op dit gebied.

Over HEVO

Opgericht in 1970, heeft HEVO meer dan vijf decennia lang vooropgelopen in duurzame huisvestingsoplossingen. Met een team van meer dan 100 toegewijde experts hebben ze consequent omgevingen gecreëerd waar mensen kunnen gedijen, leren en werken op hun volle potentieel.

HEVO opereert vanuit hun kantoren in ‘s-Hertogenbosch en Zwolle en bedient organisaties in het hele land met hun huisvestingsuitdagingen. Van strategisch adviesdiensten tot het coördineren en begeleiden van gehele bouwprocessen, inclusief post-opvolgingsmonitoring, HEVO’s expertise beslaat het gehele spectrum van vastgoedontwikkeling.

Doe met ons mee op dinsdag 17 oktober, van 16:00 tot 18:00 uur, bij Het Zwarte Schaap in Groningen. Mis het niet! Meld je nu aan, en we zien je daar!

Met vriendelijke groeten,

Het 8e Bestuur van de RECG

Let op: dit evenement is open voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in Vastgoed en gratis toegankelijk. De ruimte is beperkt, dus vroeg aanmelden wordt aanbevolen.

Back to top

Geef je op voor het evenement!