Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

In-housedag | abc nova

In-Housedag abcnova

In-housedag abc nova 

De RECG en het Master Network FSS organiseren op 14 april van 15.00 – 17.00 in samenwerking met abcnova een online in-housedag! abcnova is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke projecten en processen. Ze werken met 90 medewerkers aan toonaangevende gebouwen en gebieden in zowel commercieel als maatschappelijk vastgoed en gebiedsontwikkeling door het hele land. Denk hierbij aan projecten als WTC Amsterdam, Forum Groningen, Werelderfgoed Centrum Waddenzee, MicroCity Het Platform en Feyenoord City.

Tijdens deze middag zullen ze ons vanuit hun kantoor in Assen meenemen in hun dagelijkse werkzaamheden en zullen zij hun visie op portfolioverduurzaming en gebiedsontwikkeling met ons delen! Deze middag zal afgesloten worden met een digitale borrel waarin ruimte is voor het stellen van vragen. Het evenement vindt plaats in het Nederlands. Voor de eerste 15 aanmeldingen staat een borrelpakket klaar bij de Kaaskop Groningen! Wacht dus niet langer en meld je snel aan via deze link

Twitter feed is not available at the moment.

Twitter feed is not available at the moment.

Over de Real Estate Club Groningen

De Real Estate Club Groningen werd in 2016 opgericht en heeft als doel een brug te slaan tussen academische studenten, alumni en bedrijven in de vastgoedwereld. Voor studenten organiseren wij gedurende het gehele jaar activiteiten zoals in-housedagen, kroegcolleges en lezingen.

Contact informatie

Real Estate Club Groningen
E-mail: board@recg.nl
Postbus 800
9700 AV Groningen
KvK nummer: 65359755
Onderwerp: Stichting Real Estate Club

Back to top

Geef je op voor het evenement!