Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Internationale reis RECG naar Hamburg

Std Ir Hamburg Post

SAVE THE DATE

Groot nieuws! Aandacht alle studenten die geïnteresseerd zijn in het ervaren van een van de meest levendige en opwindende steden van Duitsland!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat dit jaar de eerste editie van de RECG internationale reis zal plaatsvinden! Van 24 tot 26 april zullen we een bezoek brengen aan de op één na grootste stad van Duitsland, namelijk Hamburg. Dit is een unieke kans om je onder te dompelen in de Duitse vastgoedmarkt en de rijke geschiedenis en dynamische hedendaagse scène van deze boeiende stad te verkennen. Tijdens de reis krijgen we de kans om lezingen bij te wonen, deel te nemen aan workshops en deel te nemen aan interactieve discussies met lokale experts.

De reis staat open voor studenten van (pre-)master Real Estate Students en er is geen voorkennis van de Duitse taal of cultuur vereist. Inschrijvingen gaan open op maandag 20 februari om 20.00 uur (in de avond). We moedigen alle geïnteresseerde studenten aan om zich aan te melden, omdat er beperkte ruimte is.

Mis deze onvergetelijke ervaring niet! Voor meer informatie over de reis, en over de inschrijvingen kan je de volgende link raadplegen.

Instagram

LinkedIn

Facebook

Back to top

Geef je op voor het evenement!