Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Introductiedag met MWPO

Mwpo 8 Sep Logo

Beste nieuwe studenten, kom naar onze eerste activiteit van het jaar op vrijdag 8 september (je hoeft je niet aan te melden). We nodigen je uit voor een middagje MWPO haar huidige projecten bekijken, die gesitueerd zijn rondom de Grote Markt in Groningen.

We ontmoeten je om 14:45 bij World of Barista. Geniet van een warm welkom met een heerlijke koffie to go en een lekkere traktatie.

Om 15:00 starten we met de tour langs MWPO projecten rondom de Grote Markt. Onze reis brengt ons naar Merckt, Rode Weeshuisstraat, Gebroeders Janssen en Groot Handelshuis. Vanaf 16.00 uur hebben we een ontspannen en gezellig samenzijn op het dakterras van MWPO’s 5e verdieping in Groot Handelshuis.

We kijken ernaar uit om alle nieuwe (pre)masterstudenten te verwelkomen, en om elkaar te leren kennen terwijl we praten over onze gedeelde passies. Dus onthoud de datum en we zien je daar!

Twitter feed is not available at the moment.

Twitter feed is not available at the moment.

Over de Real Estate Club Groningen

De Real Estate Club Groningen werd in 2016 opgericht en heeft als doel een brug te slaan tussen academische studenten, alumni en bedrijven in de vastgoedwereld. Voor studenten organiseren wij gedurende het gehele jaar activiteiten zoals in-housedagen, kroegcolleges en lezingen.

Contact informatie

Real Estate Club Groningen
E-mail: board@recg.nl
Postbus 800
9700 AV Groningen
KvK nummer: 65359755
Onderwerp: Stichting Real Estate Club

Back to top

Geef je op voor het evenement!