Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Introductiedag | MWPO

Whatsapp Image 2021 09 02 At 21.33.13

Het nieuwe academisch jaar 2021/2022 zal door de RECG worden afgetrapt in samenwerking met projectontwikkelaar MWPO! Op vrijdag 10 september organiseert MWPO een rondleiding in de nieuwste aanwinsten van Groningen en zullen we de dag afsluiten met een borrel bij het Feithhuis.

Over MWPO:
MWPO is een eigentijdse vastgoedontwikkelaar. Ze kiezen voor toplocaties, markante panden en beeldbepalende hotspots. Daar maken ze mooie woonprogramma’s en innovatieve werk-, horeca- en retailconcepten. Ook binnen Groningen werkt MWPO op prachtige locaties aan interessante projecten, waar we tijdens de rondleiding een kijkje zullen nemen: Warehouse, Merckt, Mercado en Het Groot Handelshuis!

Om 15:30 zullen we deze middag starten met de rondleiding. Na afloop van de rondleiding zullen we gezamenlijk de dag afsluiten met een borrel, welke rond 17:00 van start gaat.

Dit is dus de ideale kans om ook meteen je medestudenten beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje! Klik hier om je aan te melden.

 

Back to top

Geef je op voor het evenement!