Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

PROVADA Tour | Dura Vermeer

Provada

Op 26, 27 en 28 oktober 2021 komt de gehele vastgoedsector (eindelijk) weer samen tijdens de PROVADA, dé grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met honderden toonaangevende standhouders en volop netwerkmogelijkheden is het ‘the place to be’ voor de vastgoedprofessional. We nodigen je graag uit om met de RECG op 27 en 28 oktober mee te gaan naar de RAI in Amsterdam, waar we een interessant 2-daags programma hebben opgesteld met onze partner Dura Vermeer en PROVADA!

Woensdag 27 oktober | Dura Vermeer

Als jong aanstormend talent wil Dura Vermeer jou graag de mogelijkheid geven om op woensdag 27 oktober gratis naar de PROVADA te komen. Zo krijg je de kans om tijdens je studie al kennis te maken met de vastgoedwereld en onze beroepspraktijk. Dura Vermeer biedt je een speciaal programma aan met masterclasses over onder andere de Floriade op hun stand en een PROVADA tour om de branche goed te leren kennen. Uiteraard sluiten we af met een borrel om te netwerken met jouw mogelijk toekomstige collega’s. Een dag die je niet wilt missen!

Programma:
12.00- 13.00   Lunch op Dura Vermeer stand
13.00 – 13.45   Masterclass Elements door Dura Vermeer
13.45 – 14.30   Masterclass Floriade samen met Amvest
14.30 – 16.00   Provada tour
16.00 – 19.00   Netwerkborrel

Donderdag 28 oktober | PROVADA studentendag

Na eerdere succesvolle edities organiseert PROVADA ook dit jaar de studentendag. Dat aansluiting bij de nieuwe generaties en toekomstige professionals als belangrijk wordt gezien blijkt wel uit de grote hoeveelheid standhouders die op donderdag 28 oktober een speciaal studentenprogramma biedt. Zij verwelkomen je graag bij hun interactieve sessies, keynotes van CEO’s en meet&greets met recruiters. De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Programma:
10.30 – 11.15   Opening studentendag
11.15 – 15.30   Mogelijkheid tot volgen sessies/masterclasses/vrij rondlopen over PROVADA
15.30 – 16.15  Wrap up studentendag door Dynamis
16.15 – 19.00  Studentenborrel door Dynamis

Corona Check

Voor toegang tot de evenementenlocatie wordt op het buitenterrein om een coronatoegangsbewijs gevraagd: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Met de CoronaCheck kunt je deze coronabewijzen laten zien.

Overige informatie

Wij zullen zorgen voor een overnachting in Amsterdam, zodat je uitgerust aanwezig kan zijn op de tweede dag! Wil jij dus graag de branche beter leren kennen? Zoek jij nog een stage of ben je net afgestudeerd? Mis dit unieke evenement dan niet en schrijf je snel in! Reserveer nu één van de tickets vóór donderdag 7 oktober door je aan te melden via deze link. Inschrijving voor dit evenement is gratis en is beschikbaar voor alle studenten die zijn ingeschreven aan de RUG. Kijk voor verdere informatie op www.provada.nl.

Let op: als je eenmaal geregistreerd bent wordt er gerekend op je aanwezigheid.

Back to top

Geef je op voor het evenement!