Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Real Estate Career Day 2021

Poster Insta Post

Real Estate Career Day 2021

De 27e editie van hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten staat voor de deur: de Real Estate Career Day (RECD). Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd vanuit de praktijkvereniging BOSS van de afdeling Management in the Built Environment aan de Technische Universiteit Delft.

Dit jaar zal de RECD online plaatsvinden op dinsdag 11 mei 2021. Het is dé dag waarop je als student een blik kunt werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact kunt komen met diverse vastgoedbedrijven.

Tijdens de RECD van het afgelopen jaar zijn ruim 200 (vastgoed)studenten van verschillende onderwijsinstellingen uit heel Nederland samengebracht met meer dan 30 vastgoed gerelateerde bedrijven. Wil jij jezelf graag kenbaar maken bij gerenommeerde vastgoedbedrijven of denk je dat jij hét talent bent dat door ieder bedrijf opgemerkt zou moeten worden? 

Om deze dag mogelijk te maken wordt de RECD 2021 net als afgelopen jaren ondersteund door de belangrijkste vastgoed gerelateerde studieverenigingen en onderwijsinstellingen uit heel Nederland. 

Meld je aan via deze link
Back to top

Geef je op voor het evenement!