Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

RECG Bestuur 21/22

Nieuw Bestuur

Wil jij komend jaar vastgoed-gerelateerde activiteiten organiseren voor je medestudenten en jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen? Solliciteer dan naar een positie in het bestuur van de RECG! Solliciteren kan door uiterlijk 30 september 2021 je CV en motivatie op te sturen via het aanmeldformulier. Wij zullen dan binnen een week contact met je opnemen over het verdere verloop van de procedure. Klik hier om te solliciteren!

Over RECG

Maak kennis met de Real Estate Club Groningen (RECG). Vanuit studenten en alumni van de masteropleiding Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen was er de wens om een eigen studievereniging op te richten, gericht op vastgoed. De vereniging heeft als doel om studenten en alumni in contact te brengen met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschap. De stichting RECG is begin 2016 officieel opgericht. Het bestuur van de RECG organiseert talloze activiteiten, zoals in-housedagen, kroegcolleges en borrels. Al deze activiteiten zijn erop gericht om de jongste inzichten binnen het vakgebied van het vastgoed met elkaar te bediscussiëren en om studenten in contact te brengen met het werkveld. Academische studenten, alumni en professionals hebben via de RECG op het gebied van vastgoed een platform om praktijk en wetenschap bij elkaar te brengen.

Chairman

Als voorzitter ben jij samen met je groep verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de RECG. De taken van de voorzitter zijn het overzicht bewaren voor de groep en het contact onderhouden met de andere besturen van de RUG, de Raad van Bestuur en de Raad van Advies. Als voorzitter help je alle andere functies met hun taken en ben je bezig met het verbeteren van de RECG. Je bouwt snel een groot netwerk op en bent het gezicht van de RECG. Kortom, een enorm uitdagende en leerzame functie!

Company Relations

In de functie van Company Relations ben je verantwoordelijk voor alle communicatie met bedrijven uit de vastgoedsector. Daarnaast behoudt je goede contacten met onze partners door het organiseren van evenementen zoals kroegcolleges, lunchlezingen, workshops en inhousedagen. Ook kijk je kritisch of het huidige sponsorbestand nog voldoet aan de wensen van de studenten en bent proactief naar het zoeken van eventuele nieuwe samenwerkingen. Kortom, je bent de verbindende schakel tussen de arbeidsmarkt en de studenten! Weet je jezelf dus goed te presenteren, ben je enthousiast en niet bang om de telefoon op te pakken? Of zijn dit vaardigheden die je nog wil verbeteren? Solliciteer dan snel op de functie van Company Relations!

Student Relations & Secretary

Het doel van de functie Secretary & Student Relations is het stroomlijnen van de communicatie van en naar de RECG en het verbinden van studenten aan de RECG. De functie Secretary & Student Relations biedt administratieve ondersteuning aan de RECG. Daarnaast verbindt hij/zij studenten aan de RECG door middel van een regelmatige en adequate communicatie tussen studenten en de RECG.

Marketing

Bij de functie marketing ben je verantwoordelijk voor het creatief promoten van de stichting en de bijbehorende events via verschillende (social media) kanalen. Door middel van deze functie ben jij verantwoordelijk voor het naar buiten brengen van de stichting! De taken die bij deze functie horen zijn onder meer het maken van eventposters, het ontwerpen & bestellen van promotiemateriaal en het onderhouden van de sociale media kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn en de website). Naast het ontwikkelen van je creatieve kant krijg je ook de kans om je vastgoedkennis verder te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen! Kennis van Adobe Indesign en Photoshop zijn geen must voor de functie, maar wel een pro.

Treasurer

Als penningmeester van de RECG ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid van de stichting. Dit houdt in dat je naast de boekhouding ook bezig bent met financiële vraagstukken en er voor zorgt dat de RECG ook op de lange termijn financieel gezond blijft. Naast deze functiespecifieke taken is er ook ruimte om andere ideeën en plannen op te pakken, wat het een erg diverse functie maakt!

Back to top

Geef je op voor het evenement!