Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

CBRE Online Inhousedag

Cbre Newsarticle

11 november 2020 | CBRE Digitale Inhousedag

Op woensdag 11 november 2020 organiseert CBRE voor de Real Estate Club Groningen een digitale inhousedag. CBRE voegt waarde toe aan vastgoed voor eigenaren, eindgebruikers en beleggers. Met meer dan 100.000 professionals in meer dan 100 landen zijn zij internationaal marktleider van de vastgoedmarkt. Tijdens de digitale inhousedag zal er dieper worden ingegaan op de verschillende werkzaamheden die CBRE uitvoert. Door middel van een interactieve taxatie-case zal er een duidelijk link worden gelegd tussen aan- en verkooptransacties aan de ene kant én aan- en verhuurtransacties aan de andere kant. CBRE zal ons meenemen in dit proces en legt uit hoe belangrijk integrale dienstverlening is.

Wil jij meer komen te weten over CBRE? Meld je dan aan voor de digitale inhousedag op woensdag 11 november! De digitale inhousedag zal plaatsvinden van 13h30 tot 16h00. Deelname is gratis.

Meld je uiterlijk 8 november aan via de volgende link: https://forms.gle/47E5QVRYZnZDiKJw6

Twitter feed is not available at the moment.

Twitter feed is not available at the moment.

Over de Real Estate Club Groningen

De Real Estate Club Groningen werd in 2016 opgericht en heeft als doel een brug te slaan tussen academische studenten, alumni en bedrijven in de vastgoedwereld. Voor studenten organiseren wij gedurende het gehele jaar activiteiten zoals in-housedagen, kroegcolleges en lezingen.

Contact informatie

Real Estate Club Groningen
E-mail: board@recg.nl
Postbus 800
9700 AV Groningen
KvK nummer: 65359755
Onderwerp: Stichting Real Estate Club

Back to top

Geef je op voor het evenement!