Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Maurits Paauwe Marketing Real Estate Club Groningen

Maurits Paauwe

Marketing

Mijn naam is Maurits Paauwe en ik zal komend jaar de bestuursfunctie Marketing op me nemen. “Vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram en geef een duimpje omhoog!”

Mijn interesse voor vastgoed en ruimtelijke ordening begon eigenlijk met het urenlang spelen van het computerspel Simcity als kind. Ik heb altijd een enorme interesse gehad in steden en kaarten. En hoe interessant zou het zijn om zelf te kunnen bijdragen aan hoe we de steden om ons heen inrichten?  Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht leek een logische studie die bij deze interesses paste. Na nog een master in Planologie aan de UU wilde ik meer leren over de business-kant van de ruimtelijke ordening, waarna Real Estate Studies in Groningen een uitstekende keuze bleek te zijn. Ik ben in februari 2019 verhuisd naar Groningen en begonnen met deze master. Ik was ontzettend verrast door wat voor leuke stad Groningen is en in mijn vrije tijd speel ik toneel bij het Groninger Studenten Toneel.

Voor de Real Estate Club Groningen heb ik het afgelopen jaar met veel plezier al het Young Talent Event mogen organiseren. Tijdens het evenement kon ik zien hoe leuk en leerzaam het is om vastgoed-gerelateerde evenementen te organiseren voor studenten. Ik kijk ernaar uit om in het komende bestuursjaar meer studenten met een interesse in vastgoed in contact te brengen met toonaangevende bedrijven uit deze vastgoedwereld. De Real Estate Club is een jonge vereniging en we vieren dit jaar ons eerste lustrum. Hierdoor heb ik extra veel motivatie om van dit jaar een nóg geslaagder jaar te maken. Dat komt vastgoed!

Back to top