Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Young Talent Event 2020

Whatsapp Image 2020 09 29 At 22.47.25

Op vrijdag 18 september 2020 vond de vijfde editie van ons Young Talent Event plaats in de Euroborg. Een dag waarop studenten met een interesse in vastgoed in contact konden komen met toonaangevende bedrijven aan de hand van lezingen, workshops en een bedrijvenmarkt.

Wij willen graag alle aanwezigen op het evenement bedanken. Brian Tool en Annelou de Groot trapten de dag af met interessante lezingen. Brian vertelde over de oprichting de Real Estate Club Groningen en wat de club in vijf jaar allemaal al heeft bereikt. Annelou heeft ons verteld over het belang van netwerken in je carrière. Daarbij hebben wij een aantal goede tips voor LinkedIn gekregen! 

Gedurende de dag hadden studenten de mogelijkheid om via een case of bedrijfsinteractie in contact te komen met tien bedrijven. Dit waren abcnova, AT Osborne, bbn, Brink, Colliers International, Dura Vermeer, Envalue, Lidl, het Rijksvastgoedbedrijf en TwynstraGudde. Dank aan alle vertegenwoordigers van de bedrijven. Wij kijken terug op een geslaagd event en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien!

Een aantal sfeerbeelden van het event zijn hieronder terug te vinden. Meer foto’s van het event zijn te vinden op onze website. Hiervoor is een inlog vereist. Een account op onze website is gratis aan te maken voor studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top