Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

abcnova in-housedag terugblik

Abcnova In Housedag

abcnova in-housedag

Afgelopen woensdag 14 april was het dan zo ver: de abcnova in-housedag! Dit event was in samenwerking met het Master Network FSS. De middag begon met een interessante uitleg over het bedrijf abcnova en de werkzaamheden die zij verrichten. Zo hebben zij ons onder andere verteld over een projectontwikkeling in Wijchen, het Groninger Forum en vele andere projecten door heel Nederland! Na het college was het tijd voor (online)speeddates. Dit bood de aanwezige studenten de kans om een-op-een met de werknemers binnen abcnova te spreken. Naast de mogelijkheid tot vragen stellen was er natuurlijk ook ruimte voor een borreltje en een gezellig gesprek!

De RECG kijkt terug op een leerzaam event en wij willen zowel abcnova als de aanwezige studenten bedanken voor de geslaagde middag!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top