Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Young Talent Event Commissie 2021

Yte Commissie Bekendmaking2

Met trots presenteren wij de commissie van het Young Talent Event 2021! Graag stellen wij aan jullie voor:

Lena Zijlstra – Voorzitter
Lara Ann van Burgsteden – Company Relations
Lars Groenewold – Penningmeester
Pieter Reitsma – Planning & Logistiek
Femke Luitse – Marketing & Student Relations.

Het Young Talent Event is het grootste vastgoedcarrière-event van Noord-Nederland en hét vastgoedcarrière-event van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit evenement wordt georganiseerd dóór en vóór studenten en vindt ieder jaar plaats in september. Het Young Talent Event heeft als doel om studenten in de begin- of eindfase van hun masteropleiding kennis te laten maken met de arbeidsmarkt. Het thema van het Young Talent Event is “Build Your Future Career” en is daarmee de ideale gelegenheid voor studenten om in contact te komen met vooraanstaande bedrijven binnen de vastgoedsector!

Op dit moment is de commissie al druk bezig met de voorbereidingen en samen gaan ze er voor zorgen dat het een super gaaf evenement wordt! Het YTE zal op 16 september plaatsvinden, zien we jullie daar?

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top