Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nieuwe partner: PropertyNL

Propertynl@0,1x

De RECG is trots om onze nieuwste partner PropertyNL aan te mogen kondigen. Samen met PropertyNL kunnen wij jou als student een gratis jaarabbonnement bij PropertyNL of PropertyEU aanbieden. PropertyNL houdt jou elke dag weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de vastgoedbranche via hun online magazine, hun website of de mobiele app. Heb je meer voorkeur voor het laatste vastgoednieuws in het Engels? Dan kan je ook kiezen voor PropertyEU.

Let op: Deze aanbieding geldt uitsluitend voor pre-master en masterstudenten Real Estate Studies aan de Universiteit van Groningen.

 

Aanmelden kan voor 9 april 2022 via deze link

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top