Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nieuwe podcast | Hoe overleef je als student de PROVADA?

Podcast Peter Schreuter

In de nieuwste aflevering van de RECG podcast gaan Joris van de Sande en Maikel Nederpelt in gesprek met Peter Schreuter, de CEO van de PROVADA. Hij is al sinds het begin van de PROVADA betrokken bij het evenement en is sinds een aantal jaar eigenaar. Ben je geïnteresseerd in vastgoed en wil je naar de PROVADA? In deze podcast geven wij antwoord op de meeste vragen die studenten hebben en bereiden wij jullie voor op het grootste vastgoedevenement van het jaar. Klik op deze link om de podcast te beluisteren!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top