Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nieuwe partner: PAS bv

Pasbv Aankondiging

De RECG presenteert trots haar nieuwste partner: PAS bv!

PAS bv is een jong en dynamisch adviesbureau op het gebied van ruimtelijke economie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht, met vestigingen in Houten en Groningen. Sinds de oprichting in 1993 is PAS bv een landelijk opererend adviesbureau in gebiedsontwikkeling & planeconomie. In de afgelopen decennia is PAS bv uitgegroeid tot dé specialist op deze gebieden, waaraan zij later grondbeleid en omgevingsrecht heeft toegevoegd.

PAS bv levert hoogwaardige ondersteuning op maat voor klein- en grootschalige projecten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Hun adviseurs gebiedsontwikkeling en planeconomen zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van diverse projecten en het begeleiden en controleren van planontwikkelingsprocessen. PAS bv werkt met publieke en private opdrachtgevers, waaronder gemeenten, overheden, ontwikkelaars en beleggers.

De diensten van het bedrijf zijn ontworpen om klanten te helpen navigeren in het complexe proces van het ontwikkelen van grond- en bouwprojecten in Nederland en daarbuiten. Het team van deskundigen van PAS bv bestaat uit planologen, economen, stedenbouwkundigen en projectmanagers die een schat aan kennis en ervaring inbrengen bij elk project dat zij uitvoeren. Hun diensten omvatten haalbaarheidsstudies, marktanalyses, milieueffectrapportages, financiële modellering en projectmanagement.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn zij onder meer deskundig op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid, milieurecht en projectbeheer. Zij bieden begeleiding bij zowel grote als kleinschalige projecten en geven prioriteit aan samenwerking met hun klanten om het succes van hun projecten te garanderen. Hun diensten omvatten risicomanagement, planoptimalisatie, kostenraming en financieringsmogelijkheden. Ze geven ook advies over grondbeleid, stadsontwikkeling en milieurecht. Hun team van deskundigen biedt begeleiding bij de planvoorbereiding, het beheer van belanghebbenden en de communicatie tijdens het project.

De RECG kijkt uit naar verdere samenwerking met PAS bv. Voor meer informatie over PAS bv kunt u een kijkje nemen op hun website

Samenwerken? Bekijk dan hier PAS bv’s projecten. Velen gingen u al voor. Benieuwd wat de adviseurs en planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top