Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

RECG naar Hamburg 2023

Hamburg Site

Eind april bezocht de RECG Hamburg, Duitsland, tijdens onze eerste internationale reis ooit! Het achtste bestuur van de RECG bedankt PAS bvBPD | Bouwfonds GebiedsontwikkelingCushman & Wakefield & Arcadis voor de uitnodigingen en het mede mogelijk maken van deze reis!

Tijdens het bezoek hebben we Hamburg verkend en verschillende project- en kantoorbezoeken gehad waarbij we veel hebben geleerd over de Duitse en Hamburgse vastgoedmarkt. Bekijk de video voor een korte maar inzichtelijke samenvatting van deze succesvolle reis.

Het achtste bestuur van de RECG wil ook graag alle studenten bedanken die met ons mee waren op de eerste internationale RECG-reis en er een onvergetelijke reis van hebben gemaakt.

Voor een kort maar leuk overzicht van deze driedaagse reis kan je de volgende link raadplegen.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top