Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bekendmaking thema Young Talent Event & inschrijvingen zijn geopend!

Sun Post Yte

Het is tijd om het thema van het Young Talent Event 2023 bekend te maken, namelijk ‘Future Proof Real Estate’. Tijdens dit event zullen verschillende bedrijven hun input geven binnen dit thema. Als student leer je de vastgoedsector beter kennen door middel van casestudies, paneldiscussies en een netwerklunch & -borrel!

Het Young Talent Event is het vastgoedevenement van het noorden waarbij dit jaar alweer de achtste editie plaats vindt. Verder biedt het Young Talent Event de studenten een koppeling met het bedrijfsleven door ze de kans te geven om te werken aan interessante cases en in contact te komen met grote bedrijven binnen de vastgoedbranche.

Vanaf vandaag is de inschrijving voor het Young Talent Event op 22 september 2023 geopend. Je kunt je inschrijven via de volgende link. Dus schrijf je nu in en we zien je graag daar!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top