Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sollicitaties Young Talent Event Commissie 2024 Nu Geopend!

5. 06 01 Applications Yte

De sollicitaties voor de commissie van het Young Talent Event 2024 zijn vanaf nu geopend!

Als onderdeel van de Young Talent Event commissie organiseer jij het grootste studenten vastgoed evenement van Noord-Nederland! Dit evenement biedt de studenten een koppeling met het bedrijfsleven door de kans om te werken aan interessante cases en in contact te komen met grote bedrijven binnen de vastgoedbranche. De commissie van het Young Talent Event zal grofweg vanaf februari tot en met oktober duren. Aangezien het ongeveer een half jaar is, is een functie binnen de commissie van het Young Talent Event de ideale aangelegenheid om te kijken of een functie binnen een vereniging iets voor jou is! Ben je geïnteresseerd in een van de onderstaande functies? Solliciteer dan via deze link

Onderdeel zijn van de Young Talent Event Commissie brengt grote voordelen met zich mee; het zorgt ervoor dat jij je netwerk kan uitbreiden door in contact te komen met grote spelers binnen de vastgoedbranche, dat jij je op professioneel gebied kan ontwikkelen en tevens kan de commissie dienen als een springplank naar het werkende leven. Daarnaast leer je veel nieuwe mensen kennen binnen hetzelfde interessegebied.

De functies binnen de Young Talent Event commissie zijn:

Voorzitter

Wil jij de vastgoedwereld beter leren kennen, contacten opdoen en je cv verbeteren dan is deze commissie wellicht interessant voor jou. Je bent als voorzitter verantwoordelijk voor de organisatie van het Young Talent Event samen met vier anderen. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor je groep en het eindresultaat. Jij hebt de regie in handen en er is ruimte om de meest uiteenlopende ideeën te realiseren. Het event neemt plaats in september en het kost je ongeveer 5 uur per week, uiteraard is dit afhankelijk van de fases waarin de organisatie zich begeeft.

Penningmeester

Als penningmeester van de Young Talent Event commissie ben jij verantwoordelijk voor de financiën van het Young Talent Event. Het is jouw taak om het geld te beheren en om de financiële vraagstukken die komen kijken bij het evenement op te lossen. Het evenement zal plaatsvinden in september en tot dan zal het enkele uren per week kosten afhankelijk van de fase waarin de organisatie van het evenement zit.

Marketing/Student Relations

Als Marketing & Student Relations ben je verantwoordelijk voor het naar buiten dragen van het Young Talent Event. Je mag je creativiteit uiten in het maken van posters, het programmaboekje en andere marketing gerelateerde zaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact met de studenten. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt bent voor de studenten en het medium bent tussen de studenten en het Young Talent Event. Ervaring met Adobe Photoshop & Indesign voor deze functie zijn geen vereiste, maar wel een pro. Het Young Talent Event zal plaatsvinden in september en zal, afhankelijk van de fase waarin de organisatie van het event zich bevindt, enkele uren per week in beslag nemen.

Company Relations

Als Company Relations ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van (nieuwe) sponsoren voor het Young Talent Event. Je bent de verbindende schakel tussen de belangen van bedrijven en studenten en zorgt ervoor dat het aanbod goed aansluit op de verwachtingen van de deelnemers. Vanwege de brede achterban en interesse van de deelnemende studenten is het belangrijk dat de disciplines over de gehele breedte van de vastgoedsector vertegenwoordigd zijn (consultancy, beleggers, projectontwikkelaars en publieke instanties). Werk jij nauwkeurig, ben je niet bang om de telefoon op te pakken en heb je zin in een uitdaging naast je studie? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Planning & Logistiek

Ben jij geïnteresseerd in het bedrijfsleven binnen het vastgoed of wil jij deze interesse nog verder aanwakkeren? Wil jij je netwerk uitbreiden door in contact te komen met grote spelers binnen de vastgoedmarkt? Dan is een plek binnen de Young Talent Event Commissie iets voor jou! Bij de functie Planning & Logistiek regel jij een mooie en geschikte locatie, ben je verantwoordelijk voor de planning van de dag zelf en help je mee bij het bijhouden van de financiën voor het evenement. Het Young Talent Event zal plaatsvinden in september en zal, afhankelijk van de fase waarin de organisatie van het event zich bevindt, enkele uren per week in beslag nemen.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies? Solliciteer dan via deze link

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top