Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Brink inhousedag

Sun Brink 17 April

Dit evenement zal in het Nederlands zijn. Op 17 april brengen we een bezoek aan het nieuwe kantoor van onze hoofdsponsor, BRINK. Tijdens deze interessante inhousedag hebben we een interactief middagvullend programma op het nieuwe kantoor van BRINK. Het doel van de dag is om onze hoofdsponsor beter te leren kennen, inzicht te krijgen in de thema’s die momenteel spelen in de vastgoedwereld en natuurlijk om hun mooie nieuwe kantoor te zien!

Wanneer je binnenstapt bij Brink, stap je in het middelpunt van bouw, infrastructuur en vastgoed. Als management-, advies- en softwarebedrijf hebben we vanuit dat hart zicht op alles wat er in de gebouwde omgeving gebeurt. We hebben zicht op alle vakgebieden, op wat er speelt bij onze klanten en in onze markten, evenals inzicht in de ontwikkelingen van vandaag, morgen en de dag daarna. Samen werken we vol passie dag in, dag uit, direct of indirect, aan maatschappelijk relevante opdrachten en projecten.

Het bestuur en BRINK heten je van harte welkom, dus meld je nu aan via de volgende link en sluit je aan bij ons voor de BRINK inhousedag op maandag 17 april!

Back to top

Geef je op voor het evenement!