Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kroegcollege ABCNOVA

Std Abcnova 1maart Post

*SAVE THE DATE*

Machinecentrale Abc

*(This event will be in DUTCH // dit evenement zal in het Nederlands zijn)*

De RECG nodigt u van harte uit voor dit leuke en educatieve evenement, georganiseerd door abcnova en de RECG. Abcnova is een integraal werkend adviesbureau met drie locaties in Nederland, namelijk in Utrecht, Amsterdam en Assen. Als integraal werkend adviesbureau biedt ABC Nova een breed scala aan diensten aan om haar klanten te helpen hun bedrijfsvoering te verbeteren en hun doelen te bereiken. Abcnova maakt gebruik van een integrale en holistische aanpak in haar werk en verwerkt meerdere aspecten van het bedrijf of de organisatie van de klant in haar adviezen en oplossingen. Zo biedt ABC Nova advies en oplossingen op het gebied van project- en procesmanagement (zoals contract- en projectmanagement), consultancy (zoals due diligence en huisvestingsadvies) en andere ruimtelijke expertise (zoals gebiedsontwikkeling en duurzaamheid).

Op 1 maart zullen we om 16.00 uur samenkomen in het restaurant van de Mediacentrale in Groningen, waarna er een presentatie door ABC Nova zal zijn over de Kavel P2-Europapark. Hierna bezoeken we ook het nabijgelegen Kavel P2-Europapark. Na het bezoek is er ook tijd voor een drankje waar je abcnova nog beter kunt leren kennen!

Je kan de volgende link bezoeken om je in te schrijven voor dit gave event! We heten jullie graag van harte welkom, dus hopelijk tot dan!!

Wil je meer te weten komen over abcnova? Bekijk dan de volgende link

Instagram

LinkedIn

Facebook

Back to top

Geef je op voor het evenement!