Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kroegcollege | abcnova

20220429 Kroegcollege Abcnova Verkleind@0,1x

Op 11 mei organiseert de RECG in samenwerking met abc nova een kroegcollege in het Forum in Groningen. Dit kroegcollege zal bestaan uit een rondleiding door het Forum, een presentatie van een van een medewerker die 7 jaar lang aan het Forum heeft gewerkt en we sluiten natuurlijk af met een gezellig borrel. Wil jij dit nou niet missen? Meld je gelijk aan via deze link!

Benieuwd naar abcnova? Lees hier meer over wie zij zijn!
Elke dag werken onze adviseurs en projectmanagers samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Bij abcnova zijn we trots op onze sterke basis van jonge én ervaren professionals. Wij bieden hen een omgeving waarin zij hun talent de ruimte kunnen geven.

Wij stimuleren innovatie en dragen bij aan de professionalisering in de sector. In ons team heeft iedereen zijn eigen meerwaarde. Of we nu in teamverband of solitair optreden; in alle gevallen kunnen we een beroep doen op de specifieke kwaliteiten en kennis van collega´s. Wij zijn het beste wat u in huis kunt halen, maar we zijn ook benaderbaar. Hele gewone mensen dus, mét een bijzonder talent. Onze adviseurs en projectmanagers gaan elke dag voor het maximaal haalbare resultaat en het liefst nog voor een beetje meer.

Back to top

Geef je op voor het evenement!