Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Oud besturen en YTE event

Sun Obd 27 Mei

Beste oud RECG bestuurslid en/of oud YTE commissielid,

Als blijk van dank voor jullie inzet heten wij jullie van harte welkom voor het oud besturen en YTE event op zaterdag 27 mei. Op deze dag zullen wij in Amsterdam bijeenkomen om onder andere herinneringen op te halen en er een gezellige dag van te maken! Het programma is als volgt:

Op deze zonnige zaterdagmiddag zal de boot vertrekken vanaf IJdock 2a in Amsterdam. Het verzamelen begint om 14.30 uur en om 15.00 uur zullen wij van start gaan met de boottocht. Tijdens deze tocht kan er genoten worden van het prachtige uitzicht over het water en kun je ontspannen genieten van een hapje en drankje.

Vervolgens is er de mogelijkheid om te dineren, en daarna kan er nog nageborreld worden. De eigen bijdrage voor het diner zal €27,50 bedragen. De specifieke details zullen volgen via WhatsApp.

Mochten er nog verdere vragen of onduidelijkheden zijn schroom dan niet om je vraag in de daartoe bestemde whatsapp groepsgesprekken te stellen of contact op te nemen met het huidige bestuur van de RECG via board@recg.nl

Aanmelden kan aan de hand van de volgende link

Met vriendelijke groet,

Het achtste bestuur van de RECG

Back to top

Geef je op voor het evenement!