Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Website Luuk

Luuk Geerligs

Marketing

Mijn naam is Luuk Geerligs en ik mag dit jaar de functie van Marketing binnen de RECG bekleden. Ik ben opgegroeid in Alphen aan den Rijn en daarna afgereisd, met een tussenstop in Utrecht, naar het Hoge Noorden oftewel Groningen. De afgelopen jaren heb ik de bachelor Sociale Geografie en Planologie succesvol mogen volgen en afronden aan de Universiteit Utrecht. Ik heb de ambitie om te werken binnen de vastgoedwereld en heb interesse in projectontwikkeling. Dit heeft ertoe geleid dat ik de master Real Estate Studies ben gaan doen.

Femke Lutse is mij voorgegaan binnen de functie Marketing en heeft het stokje aan mij overgedragen. Na andere commissies heb ik voor mijzelf besloten om mijn kennis met betrekking tot de vastgoedwereld verder uit te willen breiden. De stichting RECG is hiervoor de ideale plaats wegens het contact met professionals, de kansen met betrekking tot zelfontwikkeling, het samenwerken in groepsverband en de kansen op oriëntatie ten aanzien van carrière vorming.

De bovenstaande redenen wekten direct mijn enthousiasme en interesse toen ik na de zomer de Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen begon, de opleiding waar de RECG aan gelieerd is. Hierdoor had ik mij vervolgens direct aangemeld om een bestuursjaar bij de RECG te gaan doen. Dit jaar staat is het eindelijk weer mogelijk om het gehele jaar activiteiten te organiseren met de in vastgoed geïnteresseerde studenten, wat natuurlijk mooie uitdagingen met zich mee brengt. Ik heb het voorrecht om met deze ambitieuze groep het achtste bestuur der RECG te mogen vormen.

Met vriendelijke groet,

Luuk Geerligs

Back to top