Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Introdag MWPO

Introdagmwpo Reminder

Op vrijdag 11 september 2020 vond de introdag van de Real Estate Club Groningen plaats. Deze dag is georganiseerd in samenwerking met de vastgoedontwikkelaar MWPO. MWPO heeft ons een uitgebreide rondleiding gegeven langs een aantal van hun gr0te projecten in Groningen, zoals Merckt, The Warehouse en het oude V&D-pand. Stuk voor stuk marcante projecten op toplocaties!

Na de rondleiding begaven we ons per bus naar Fabriek De Toekomst in Scheemda, waar de dag is afgesloten met een barbecue. Een betere locatie om het nieuwe vastgoedjaar te starten konden wij ons niet wensen. Wij danken alle studenten voor hun aanwezigheid en MWPO voor de organisatie van dit event. Door in te loggen op onze website zijn alle foto’s van dit evenement te bekijken. 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top