Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Welkom op onze nieuwe website!

Websiterecgaankondiging

De Real Estate Club Groningen lanceert vandaag haar nieuwe website! Vanaf nu bevat de website www.recg.nl nog meer functionaliteiten en heeft een gloednieuw design gekregen.

Op onze website kun je terecht voor een overzicht van komende activiteiten en om je in te schrijven voor onze events. Daarnaast posten we nieuws-updates uit de vastgoedwereld en over de Real Estate Club Groningen op onze website. Ook als je op zoek bent naar een baan of stageplaats ben je bij ons aan het juiste adres: op onze website posten we bijna wekelijks vacatures van onze sponsoren. Bekijk ons sponsorenoverzicht voor informatie over al onze partners.  Ten slotte heeft onze nieuwe website een inlogfunctie. Door in te loggen op de website kun je foto’s van onze events bekijken en je krijgt toegang tot onze documentenpagina met handige samenvattingen voor de vakken van de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website!

Wij willen onze websitebouwer, Richard Scholtens, van harte bedanken voor al het werk van de afgelopen maanden. De website is gerealiseerd door SOMOGY

“SOMOGY is het consultancybedrijf dat met u meedenkt in de mogelijkheden voor automatisering van uw organisatie. Niet alleen ondersteunt SOMOGY u met de vertaling van de strategie van uw bedrijf naar geautomatiseerde processen. Ook begeleidt SOMOGY u gedurende het gehele traject naar de daadwerkelijke implementatie. Bij SOMOGY staat voorop dat u geadviseerd wordt vanuit een bedrijfskundig perspectief waarbij de structuur en cultuur van uw organisatie de basis vormen voor een advies op maat. De focus ligt hierbij op directe praktische toepasbaarheid. SOMOGY beschikt over een breed netwerk van specialisten en kennispartners. Op deze wijze is een optimale dienstverlening gewaarborgd”

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top