Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nieuwe partner: TwynstraGudde

Tg Aanmelding Partner

Met trots presenteert de RECG haar nieuwste partner: TwynstraGudde!

TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Zij bieden hun opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Ook bieden zij managementoplossingen, zowel tijdelijk als vast. En met TwynstraGudde’s opleidingen delen zij hun kennis direct uit de praktijk. Iets creëren van blijvende waarde, daar gaat TwynstraGudde voor. Daardoor hebben zij een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

De RECG kijkt uit naar de verdere samenwerking met organisatieadviesbureau TwynstraGudde. Voor meer informatie over TwynstraGudde kan je gerust even op deze Link kijken.

Om je in te schrijven voor het aanstaande event met TwynstraGudde op 8 februari kan je terecht op de volgende Link

Twynstra Logo 1`

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top